Ik ben een gelukkig mens. Samen met mijn vrouw Joyce en onze zoons Finn en Mats wonen we in een mooi jaren ’20 huis in Doetinchem, in onze geliefde Achterhoek. We zijn graag buiten in de natuur om te wandelen en te fietsen en wanneer het ff kan trekken we erop uit met Plukkie, ons leuke Peugeot J9 camperbusje uit 1983.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en houd van avonturen beleven. In de zomer van 2020 heb ik in m’n eentje de GR10 gewandeld, 42 dagen en 960 kilometer met rugzak en tentje over de Pyreneeën, van Atlantische oceaan naar Middellandse zee.

In 2021 heb ik een concept op de markt gebracht van iets dat mezelf al veel moois heeft opgeleverd. Het heet Mobiel Natuurkantoor Achterhoek en het laat mensen hun werkdag op een andere manier invullen. Naar buiten, de natuur in, waar je zoveel energie en inspiratie vindt. Weg tussen de vier muren, weg van systeemplafond en tl-verlichting. Vanuit een omgebouwd J7 camperbusje met werktafel, keukentje, frietklep, gevulde koelkast en nog veel meer leuke en verrassende dingetjes maak je een werkdag zoals je die niet vaak maakt en die je niet snel zult vergeten!

Zowel in werk als vrije tijd combineer ik inzet en investeren met genieten en relaxen. Je leeft nu, dus het is zonde als je nu niet de dag plukt! Naast ‘Pluk de dag’ heb ik twee andere lijfspreuken:

‘Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt’ (Augustinus)

‘Don’t count the days, make the days count’ (Muhammad Ali)